Az utolsó ütközet hazai pályán

A K&H Liga 24. fordulójában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a Március 15. úti Sportcsarnokban pénteken 18 órától. A balatonboglári csapat elleni találkozónk lesz az utolsó hazai mérkőzésünk ebben a szezonban.

A magyar bajnokságban eddig három alkalommal találkoztunk. Volt, hogy egy gólon múlt, de győzni még nem sikerült ellenük. A vendégek bennmaradása már biztos az élvonalban. A tabellán jelenleg 8. helyen állnak, kilenc győzelem mellett, három döntetlen és tizenegy vereség áll a nevük mellett. A legnagyobb meglepetést a Telekom Veszprém elleni döntetlennel érték el.

Fotó: Cseh Péter

Az őszi fordulóban, Balatonbogláron egymás ellen, egy végletekig kiélezett mérkőzésen – ahol 7 góllal is vezettünk – egy góllal maradtunk alul (31-30). Akkor legjobbjuk Sztraka Dániel volt, aki hat gólt szerzett, csapatunkból pedig Stranigg János volt a legeredményesebb a maga hét találatával. 

Fotó: Cseh Péter

A sorsunk a saját kezünkben van a bennmaradást illetően. Nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen a rivális Cegléd a Dabast fogadja majd ugyanebben az időben. Minden buzdításra szüksége lesz a fiúknak, hogy győzelemmel búcsúzhassanak a hazai pályától, és hogy az élvonalhoz szükséges 2 pontot itthon tudják tartani. Gyertek minél többen szurkolni!

A klub az utolsó hazai mérkőzést díjtalanná tette, így vár minden kézilabdabarátot és szurkolót nagy szeretettel!

K&H Liga 24. forduló, Fejér-B.Á.L. Veszprém – HSA NEKA

2023.05.12., péntek | 18:00

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér Bende 

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!