Bakonyból a Farkasokhoz

A Liga Kupa csoportkörének utolsó mérkőzésén Budaörsön lépünk pályára.

Két olyan csapat találkozik péntek este, akik azonos pontszámmal állnak a tabellán, két-két győzelem és vereség mellett egy döntetlent elkönyvelve maguknak.

Fotó: Cseh Péter

A gólkülönbségnek köszönhetően jelenleg másodikak vagyunk az „A” csoportban. Ezt a helyünket szeretnénk is megtartani, valamint egy idegenben aratott győzelem is önbizalom növelő lehet csapatunk számára. Bizakodva várjuk a találkozót annak ellenére is, hogy hazai pályán döntetlent játszottunk ellenük. Erre adhat okot a szerdai meccsünk, ahol bár nem mindig tökéletes játékkal, de igazi csapatként, egymást segítve simán nyertünk.

Fotó: Cseh Péter

A mérkőzés előtt Molnár Balázs balszélsőnkkel beszélgettünk, hogy mivel telnek a szabadnapok.

A kiskutyátokat láthattuk a karácsonyi videódban. A menyasszonyoddal és a kutyusotokkal együtt jöttetek Veszprémbe?
– Igen, már előtte Tatabányán, és Egerben is együtt éltünk hármasban. Ide is így jöttünk.

Mikor pihenőnapotok van, szoktatok kirándulni a környéken? Van már kedvenc hely, ahova szívesen mentek?
– Igen, szeretünk kirándulni, mindannyian imádjuk a természetet, az újévet is egy nagy kirándulással kezdtük Kerteskői-szurdokban. Szeretünk új helyeket felfedezni, nincs kifejezetten kedvenc.

Haza milyen gyakran tudtok látogatni?
Mind a ketten családcentrikusak vagyunk törekszünk minél többet hazajárni. Nekem most lesz egy éves az unokaöcsém, vele is minél több időt szeretnénk tölteni, ami nehéz hogy sok a meccs a családjaink messze élnek úgyhogy ilyenkor beutazzuk az országot.

A család is szokott Veszprémbe jönni? Akár egy-egy meccsre, hogy a helyszínen együtt szurkoljanak neked?
– Igen, szeretem amikor meglátogatnak minket. Van amikor itt is alszanak nálunk. Együtt ebédelünk, vagy sétálunk a városban. Mindenki támogat a családban.

És természetesen a kézilabda is szóba került.

Meccsek előtt van valami babonád, amit mindig ugyanúgy csinálsz?
– Nem vagyok babonás. Régen sokkal nagyobb figyelmet fordítottam ezeknek. Inkább felkészülök előtte, és az önbizalmat az adja a meccsre, hogy ismerős elemek, mozdulatok jönnek amiket begyakoroltam. Meccs előtt már inkább lazán szeretek készülni, beszélgetek a többiekkel, viccelődünk. A párommal van meccsnapon egy „kihívásunk”, hogy mennyi gólt lövök aznap, ezt mindig törekszem felülmúlni, ha van lehetőségem.

A téli szünetben sikerült pihenni, feltöltődni? A felkészüléssel mennyire vagy megelégedve? Milyen formában érzed magad a tavaszi szezonkezdés előtt?
– Feltöltődni maximálisan, pihenni már kevésbé. Az ünnepek alatt utaztunk mindenkihez, meglátogattunk mindenkit, de pont ezért nagyon jól éreztük magunkat. Mellette az edzésre is koncentráltam, hogy fizikálisan jó formában térjek vissza, illetve a nyáron tartandó esküvőnket minden kis szabadidőben szervezzük, úgyhogy volt dolog. Jó formában érzem magam, szeretek szünetből visszajönni, ilyenkor kiéhezik az ember, várom már a bajnokság kezdetét és az Európa-liga további kihívásait. A tavaszi szezonra több győzelemre törekszünk, amire jó esélyeink vannak, összeszokottabb a társaság. 

Liga Kupa „A” csoport 4. forduló: Budai Farkasok-Rév Group – Fejér-B.Á.L. Veszprém
2023.01.27. péntek 18:00 Budaörs, Hársfa út 6, Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand

Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor István

#hajravkkft

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!