Beállósaink bemutatkozása

Harmadik élvonalbeli szezonunk elején ezen a poszton két új játékos is csatlakozott hozzánk, akik az első hetekben remekül be is illeszkedtek csapatunkba. Dávid mellett ők is elárulnak magukról pár érdekességet.

Bugyáki Dávid

2006-ban, általános iskola 3. osztályában kezdtem el kézilabdázni, akkori edzőm ifj. Gál Géza kezei alatt. Akkoriban itt még csak iskolás versenyekre és diákolimpiákra jártunk versenyezni.
2010-ben kerültem a Bácska SzSE-hez, ahol először lettem igazolt játékos. Az itt eltöltött évek után kerültem az akkor még MKB-MVM Veszprém KC utánpótlásába, ahol egy évet játszottam Pinizsi Zoltán irányítása alatt. 2015 óta pedig a Veszprémi KKFT játékosa vagyok, ahol 2020-ban sikerült kiharcolnunk az első osztályba való feljutást.

Eddigi legnagyobb sikeremnek a 2021/2022-es szezonban megszerzett Magyar Kupa 2. helyezést tartom. Remélem, hogy az eddigi sikereinket tovább tudjuk majd gyarapítani az idei szezonban is! A kézilabda mellett 2021-ben lediplomáztam mérnökinformatikusként, szabadidőmet leginkább a családom és a barátaim társaságában töltöm.


Šimon Macháč

1993.09.30-án születtem szülővárosomban, Považská Bystricán. 14-15 éves koromban kezdtem el kézilabdázni a Považská Bystricában, idősebb Dušan Firit edzőnél. Az előző csapataim a Považská Bystrica, az ŠKP Bratislava, a Talent Plzeň és az Eger volt. Sok évet Považská Bystricán játszottam, mert sikeresen tanultam a szülővárosomhoz közeli Informatikai és IT Technológiai Egyetemen.
Legfontosabb sikereim: 2010-ben iskolai világbajnok Portugáliában, a válogatott tagja, Háromszor Szlovákia legjobb játékosa, Európa-bajnokságon való részvétel, szlovák bajnokság gólkirálya, Szlovák Kupa-győztes, második hely a bajnokságban. Szlovák bajnokság stb. Sokféle célom van. Ebben a pillanatban számomra a kézilabdában az a fontos, hogy fejlesszem magam, teljesítsem a csapatban kitűzött céljainkat és segítsek, amennyire csak lehetséges.
Kedvenc hobbim az új dolgok tanulása, új helyek felfedezése. Szabadidőmet a családommal, feleségemmel, barátaimmal töltöm.

I was born at 30.09.1993 at my home town Považská Bystrica. I started handball when I was 14-15 years old at Považská Bystrica, with coach Dušan Firit senior. My previous team were Považská Bystrica, ŠKP Bratislava, Talent Plzeň and Eger. Many years I played in Považská Bystrica, becouse I was successfully studying univerzity of informatic and IT technology near my hometown.
The most important successes in handball are the school world champion 2010 in Portugal, member of the national team, 3 times best pivot in Slovakia, participation in the European Championships, top scorer in Slovak league, winner of the Slovak Cup, second place in the Slovak league etc.
I have many goals, which are of different character. In this moment for me is important in handball to improve myself, fulfill our goals in team and help as much as possible.
My favourite hobbies are learning new things, spend free time with my family, wife and friends and discover new places.


Szrnka Levente

1997. november 10-én születtem Kecskeméten.
A kézilabdát, mint sportot először 11 évesen ismertem meg és 3 éven keresztül játszottam utánpótlás szinten. A gimnáziumi éveim alatt a tanulás mellett nem volt időm a sportra, így 4 évet kihagytam. 2016-ban tértem vissza a sporthoz. Maradtam Kecskeméten, az akkori junior csapatban, onnan kerültem fel az NB I/b felnőtt csapathoz. A fordulópont a 2020/2021-es szezon befejeztével jött az életemben, amikor megnyertük a másodosztályt. A 2021/2022-es szezont már profi NB I játékosként kezdtem meg Kecskeméten. Bár a bajnokságban a bent maradást nem sikerült elérni, ennek ellenére idén is NB I-ben játszhatok de már Fejér B.Á.L. Veszprém mezben.

Elsődleges célom, hogy egy stabil meghatározó NB I-es játékos legyek, majd ha minden úgy alakul, akkor egy külföldi topligában szereplő csapathoz szeretnék szerződni. 
Szabadidőmben, amikor csak lehetőség adódik, akkor a párommal és kiskutyánkkal kirándulunk, kikapcsolódunk illetve a gyerekkori barátaimmal szervezünk közös programokat.

Olvasd el többi játékosunk bemutatkozását is ITT!

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!