Bírják a gyűrődést

Egy héten belül negyedik mérkőzését játssza a Veszprémi KKFT férfi kézilabda csapata. Az élvonal újonca azonban bírja a gyűrődést. Pedig nagy a terhelés még a fiatal szervezetnek is. Ezért nem is meglepetés, hogy két játékost is alvás közben értem utol telefonon. Ebéd után.

-Ki kell használni a pihenésre kapott időt, amit mindig megkapunk az edzőnktől – mondta a felriasztott Somogyi Bálint. – Ebben az erőltetett menetben bizony jól esik a két edzés közötti lazulás, alvás, hogy legyen megfelelő erő a folytatásra. Ilyenkor feltöltődöm újra. Egyébként teljesen rendben érzem magamat fizikálisan. Sérülésem után kezdem utolérni a formámat is.

fotó:Cseh Péter

Ezt igazolhatják azok, akik látták az Eger elleni összecsapást, amit a veszprémiek négy gólos hátrányból megfordítottak és megnyertek. Bálint csereként vált az egyik főszereplővé. Négy góljával sokat tett hozzá az idegenbeli sikerhez.

-Nagyon örültünk a győzelemnek és én külön annak, hogy góljaimmal segíteni tudtam az együttesnek. Ezúttal is a csapaté az érdem, ezért sikerült fordítanunk most már sokadszor – jelezte Somogyi Bálint.

A májusban 23. születésnapját ünneplő átlövő a Pannon Egyetemen tanul kereskedelem-marketing szakon és éppen túl van a félévi vizsgáin. Két fronton is küzd eredményesen. Szerdán este megint kellenek a Somogyi gólok is a sereghajtó Orosháza ellen.

fotó: Cseh Péter

-Hiába az utolsó az ellenfelünk a tabellán, legutóbb a Csurgót is megszorongatták. Egyetlen ellenfelet sem szabad lebecsülni, mert az könnyen megbosszulhatja magát. A kötelező győzelem mindig a legnehezebb. Márpedig hazai pályán most tényleg mi vagyunk az esélyes csapat a győzelemre. És ezt két pontra szeretnénk váltani szerda este – bizakodott Somogyi Bálint.

Az újabb sikerrel ismét nagyot léphetne a VKKFT eredeti céljai eléréséhez.

Donát Tamás-

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!