Egy igazi sztárral a (mentális) top formáért

Már már közhely: a győzelem fejben dől el. Nem véletlenül vált azzá, hiszen garantáltan nem találunk olyan professzionális sportolót, vagy edzőt, aki megcáfolná azt, hogy a siker elengedhetetlen feltétele a kellő önbizalom, motiváció és a tiszta elme.

Első NB1-es szezonját taposó csapatunk rendre bizonyítja, hogy nem csak testileg, de szellemileg is fel van készülve a nagy csatákra és még a kiélezett szituációkban is helyt tudnak állni.

Hogy ebben még tovább tudjanak fejlődni a srácok, a hétvégén egy igazi sztár érkezett hozzájuk a Veszprém Aréna konferenciatermébe. Geszti Pétert vélhetően senkinek sem kell bemutatni, hiszen rendszeresen láthatjuk a TV-ben és hallhatjuk zenéit a rádióban. Emellett sikeres üzletember és marketing szakember is.

Ezt a felsorolást látva bizton állíthatjuk, hogy komoly tapasztalattal rendelkezik a sikerek és kudarcok kezelésében, a motiváció megtartásában és a csapaton belüli dinamikák kezelésében.

Ezekben a témákban szerzett tudását osztotta meg szombaton játékosainkkal és a stábtagokkal. Az előadás rendkívül színvonalas és nagyon tartalamas volt, melyről mindenki csak szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni.

Egy biztos. A csapat az előadás másnapján rendkívül magabiztosan győzte le idegenben az Orosházát, mellyel sikerült behúzni az elsőt, a legnehezebbnek tartott „kötelező győzelmek” közül.

Hasonlóan fontos meccs vár a csapatra csütörtökön 18:00-tól az Arénában, ahol az Eger lesz a vendégünk. Reméljük, hogy Péter szavai, a jó forma és a hibátlan koncentráció megmarad és újabb pontokkal gazdagodunk majd.

Az előadást végighallgatta klubunk ügyvezetője Éles József is, aki nem titkoltan nagy Geszti Péter rajongó. Az élményeiről a Veszprém TV-nek számolt be:

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!