Farkasvadászat a két pontért

A K&H Liga 12. fordulójában az NB1-ben újonc Budai Farkasok-Rév Group csapatát fogadjuk szombaton 16 órától a Március 15. úti Sportcsarnokban.

Következő ellenfelünk első szezonját tölti az élvonalban, ahol még nem sikerült pontot szerezniük. Csapatunknak sem úgy alakult eddig a szezon, ahogy azt szerettünk volna. A Cegléd ellen sikerült eddigi egyetlen győzelmünket elérnünk.

Cegléd elleni győzelem utáni örömtánc (fotó: Cseh Péter)

A magyar bajnokságban először találkozunk a budaörsi csapattal, bár nem ismeretlenek számunkra. Eddig jó pár Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzésen vívtunk meg egymással, és ezeket mindig sikerrel is vettük.  Az idei szezon kezdete előtt egy oda-vissza vágós felkészülési mérkőzés keretében néztünk farkasszemet egymással, ahol – az akkor még igencsak összeszokóban lévő – csapatunk felett mindkétszer a farkasok diadalmaskodtak.

Felkészülési mérkőzés a Farkasok ellen (fotó: Cseh Péter)

Az idei szezonban is találkozunk még velük, rögtön a Magyar Kupa negyedik fordulójában, ahol a tét már a legjobb 8 közé jutás lesz. A 16 közé a Cegléd ellen idegenbeli győzelmükkel jutottak el. Valamint velünk együtt szerepelnek a Liga Kupa sorozatban is az „A” jelű csoport tagjaként. 

Lesz velük feladatunk tehát bőven, az első lépést már holnap megtehetjük. A keddi Tatran Presov ellen mutatott fantasztikus egyéni és csapatteljesítménnyel, az újra megfelelően működő védelmünkkel, a hibákat minimálisra csökkentve szurkolóink előtt újra esélyünk lesz arra, hogy győzelmet arathassunk.

Igen fontos is lenne nyerni, hisz az előttünk, éppen nem kieső helyen álló Cegléd az FTC otthonában vendégszerepel, és ha a papírforma ott nem borul, akkor a győzelmünkért járó két ponttal kikerülnénk egyúttal a kieső zónából is.

Várjuk szurkolóinkat, hogy buzdítsák győzelembe ismét a csapatot!

Jegyinformációk: http://veszpremikse.hu/jegy-es-berlet-vasarlas/

Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/fejer-balveszprem-budai-farkasok-rev-group-nb-i-ferfi-12-fordulo-139153

K&H liga, 12. forduló:
Fejér-B.Á.L. Veszprém – Budai Farkasok-Rév Group
2022. 12. 10. 16:00
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok
V: Nagy Ferenc, Túrócy József

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!