Fazekas Gergő a Telekom Veszprémé

A Telekom Veszprém sajtótájékoztatón bejelentette, hogy három új külföldi játékoson kívül a Bajnokok Ligája részvevő klubhoz igazol négy évre a a Fejér B.Á.L. Veszprémtől Fazekas Gergő. Nagy László sportigazgató közölte azt is, hogy a korosztálya egyik legtehetségesebb kézilabdázóját két évre kölcsön adják, hogy még tovább erősödve, fejlődve térhessen majd vissza. Nagy László jelezte azt is, hogy több klubbal is tárgyalásban állnak, de döntés még nincs.

Nagy valószínűséggel a lengyel Plock lehet ez a csapat, hiszen Gergő menedzsere jó kapcsolatot ápol korábbi együttesével, ahol játszott is.

De vajon mi a véleménye a KisVeszprém klub tulajdonosának, Éles Józsefnek.

-Gergőt hat éves kora óta neveljük, kisgyerekből tudtunk felnőtt, élvonalbeli kézilabdázót adni a világhírű, milliárdos klubnak – mondta a korábbi veszprémi ikon, Éles József. -Ráadásul térítés mentesen, hiszen jövő nyáron lejár a szerződése. Mi büszkék vagyunk arra, hogy Geri a Telekom Veszprémhez került, amivel teljesült gyermekkori álma és édesapja nyomdokaiba léphet majd. Tudtuk, hogy ez a pillanat egyszer eljön, mert mi nem tudjuk megtartani. Ő az a játékos, aki nemsokára akár a felnőtt válogatott keretbe is meghívást kaphat, ha fejlődése töretlen marad. Csapatunk edzőjével, Nándival természetesen megbeszéltük, hogy a bajnokság után a fia távozik tőlünk. De azért egy kicsit szomorú vagyok, hogy a Telekomtól senki sem hívott fel, hogy elmondják, Gergőt leigazolják. A korrekt kapcsolatba talán belefért volna – tette hozzá Éles József.

Szerdán este az arénában szükség lesz Fazekas Gergő góljaira is a Budakalász elleni bajnoki mérkőzésen.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!