Féllábbal a legjobb négy között

Már amikor a csapatok kiértek a melegítéshez látszott, hogy az eredetileg kiegyenlített erőviszonyok a mieink irányába tolódok, hiszen a Dabas legjobbjait nem nevezte soron következő Liga Kupa mérkőzésére.

Ettől függetlenül fiataljaink nem vették félvállról a találkozót és kellő hőfokkal és lelkesedéssel vetették bele magukat a találkozóba. A stabil védekezésből és sorra érkező Ágoston védésekből jól építettük a támadásokat is. Ezt jól mutatja, hogy több, mint 5 percet kellett várni az első hazai találatra. Eddigre a mieink neve mellett már 5 gól szerepelt.

fotó: Cseh Péter

A nagyszerű kezdés után a kialakult előnyt stabilan tudtuk tartani, de tovább nem növeltük a különbséget és az első pár percben kialakult 5 gólos előny birtokában vonulhattak a csapatok a félidőre.

A második félidőben tovább nyílt az olló és a dabasi fiatalok nem bírták tartani a lépést a mienkkel, ahol Tombor Csaba az előny bírtokában már elkezdte forgatni a csapatát. A félidei differenciát az 53. percre sikerült megdupláznunk, ezt pedig a mérkőzés végéig már tudtuk tartani.

Ugyan a párharcból még hátra van egy hazai visszavágó, azonban ennek a nagyarányú győzelemnek hála magabiztosan várhatjuk a folytatást.

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!