Kézilabda kifulladásig

Az utolsó erőtartalékait is mozgósítja a férfi kézilabda NB I-ben a Veszprémi KKFT. A Komló ellen is fontos volt patikamérleggel adagolni, hogy ki mikor legyen a pályán, mert az új cél megvalósításában szükség volt az újabb győzelemre, amihez kell az erőnlét is.

 Ki-ki meccs volt a javából. A hazaiakat fűtötte a visszavágás reménye. A hetedik hely megszerzésének lehetősége pedig új inspirációt jelentett, ami csak győzelemmel érthető el és megvalósítható. Ráadásul ez az elképzelés a vendégeket is érdekelte, hiszen az idegenbeli győzelmükkel megelőzhették volna a VKKFT-t.

fotó: Cseh Péter

Ahogy az várható volt, végig kiélezett, izgalmas, nagy csatát hozott az összecsapás, amelyen három-négy gólos rohamok váltották egymást oda-vissza, ezért nehéz volt megmondani ki lesz a győztes a végén. Ráadásul a Komló egyszer vezetni is tudott a második félidőben, de egyenlíteni rendszeres képesek voltak Melnyicsukék. Aztán az idegek harcát végül Tombor Csaba együttese nyerte, mert a hajrában jobban koncentráltak, pontosabbak voltak és ahogy eddig sokszor, ezúttal is voltak kiváló egyéni teljesítmények. Mint például Miklós Gergőé a kapuban. De Vajda Huba és Széles Ákos gól cunamija is kellett a győzelemhez. Hét-hét találatuk nélkülözhetetlen volt a 32-28 (14-13) sikerhez, a hetedik hely átvételére a tabellán. 

Megint tudott csapatként, taktikusan kézilabdázni a KisVeszprém. És ezzel egy elképesztő siker közelébe került az újonc klub. Az utolsó fordulóban elérhető lesz a 7. hely megszerzése a Cegléd legyőzésével az arénában.

A kifulladásig tartó szezonban azonban előbb még a Csurgó elleni Liga Kupa elődöntő vár a csapatra. Hiszen még itt is versenyben van a végső győzelemre az együttes .  

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!