Nyugi van

Elég mozgalmasra sikeredett a Fejér B.Á.L. Veszprém NB I-es férfi kézilabda csapatának elmúlt két hete. Előbb kiderült, hogy Fazekas Gergő a Telekom Veszprémhez szerződik. Utána Tombor Csaba vezetőedző is bejelentette, hogy nem hosszabbít szerződést a klubbal. Hivatalos oldalán a Tatabánya már kommunikálta is, hogy a KisVeszprém mestere náluk dolgozik tovább. 

Ebben a felfokozott hangulatban ilyenkor a legfontosabb, hogy NYUGI! Merthogy szombaton bajnoki meccs lesz Dabason. És ott bizony megint győzelmi esély van. Egy éve újoncként az első fordulóban sikerült nyerni. És most is ez a terv.  Tehát Nyugi! De a távozó félben lévő szakvezető mutató ujjával is nyomatékosította, hogy nehéz hatvan perc vár rájuk.

-A dabasiak sokkal stabilabbak, mint tavaly ilyenkor és ez az eredményeiken is látszik – figyelmeztetett Tombor Csaba. – Nyertek az Eger ellen. Döntetlen a Tatabányával, a Komlóval. Szoros, mindössze egy gólos vereség a Fraditól. A Csurgóval is nagy meccset játszottak. Ezért nagyon oda kell figyelnünk, ha nyerni akarunk. Márpedig ezért megyünk, az újabb két pontért.

Ezt a csapat védekező specialistája szintén megerősítette a Veszprém Televízió stúdiójában.

-Valóban erősödött a Dabas, hiszen van egy külföldi irányítójuk, aki jól mozgatja a csapatot – mondta Bugyáki Dávid. – Az egy győzelmük mellett a három döntetlenjük is azt sejteti, hogy nehéz ütközet vár ránk. De mi is sokat fejlődtünk egy év alatt. Ezért, ahogy tavaly, most is nyerni akarunk. 

Dabason szombaton 18 órakor kezdődik a mérkőzés. Ha nyugi van, győzelem is lesz…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!