Speciális kapcsolat

Abban a sorozatunkban, amelyben bemutatjuk a Veszprémi KKFT férfi NB I-es kézilabda csapatának támogatóit, ezúttal egy speciális kapcsolatról írunk.

-Valóban nevezhetjük speciálisnak a cégem és a kézilabda klub kapcsolatát, hiszen én az Éles Kézisuli megalakulása óta figyelem a történéseket, mert a fiamat kilenc éves korában vittem az ÉKI-be, hogy ismerkedjen meg a sportág alapjaival – emlékezett vissza az Orbán-fuvar cégtulajdonos- ügyvezetője, Orbán Zsolt. – Ezért aztán szinte a szemem előtt történt. Végig kísérhettem, figyelhettem azt a munkát, amit Éles József a semmiből felépített, megteremtett, aminek megkoronázásaként feljutottak a legmagasabb osztályba és ott bravúrosan szerepelve a hetedik helyen végeztek.

Orbán Zsolt beszélt arról is, hogy remek érzés azt látni, hogy azokból a kisgyerekekből, akik az ÉKI-ből indultak, többségük valóban sajátnevelésű meghatározó játékosa az NB I-es csapatnak. Mit támogasson az ember, aki hosszú évek óta szurkolója a veszprémi kézilabda sportnak, ha nem ezt a törekvést, hogy tehetséges, környékbeli fiatal magyar gyerekek játszanak a legmagasabb osztályban?!

-Egyébként abban is speciális a kapcsolatunk, a VKKFT-vel, hogy a többi támogatóval ellentétben a mi szerződésünk nem egy bajnoki idényre szól, hanem azon átívelő. Ami azt jelenti, hogy jelenleg is tart és legközelebb márciusban tárgyalunk a folytatásról – mondta Orbán Zsolt. – Bízom a csapat további töretlen fejlődésében. És nagyon remélem, hogy az új bajnokságban ott lehetünk az arénában is szurkolhatunk a csapatnak.

Orbán Zsolt jelezte azt is, hogy az első NB I-es évben nyújtott teljesítmény után tervezi, hogy emeli a támogatás összegét…

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!