Újabb Veszprém – Veszprém az Arénában

A K&H Liga 20. fordulójában a Veszprém Arénában lépünk pályára szombat este, a BL induló Telekom Veszprém vendégeként. Különleges alkalom mindig a két veszprémi alakulat találkozója, hisz nem túl gyakori a kézilabda világában, hogy egy városnak két élvonalban szereplő csapata is van.

Veszprémben ez már három éven belül a hatodik ilyen összecsapás lesz.

Fotó: Cseh Péter

Ellenfelünkkel szemben ősszel sima vereséget szenvedünk, akkor 21 góllal maradtunk alul (27-48). Szélsőik jeleskedtek elsősorban a gólgyártásban, Marguc hét és Vailupau nyolc alkalommal talált be ellenünk. Sokkal alább irányítónk Vetési Bence se adta, hat góllal köszönt be a nagynevű ellenfél kapusainak. Múlt héten nem kis meglepetésre vendéglátónk döntetlent ért el a Neka otthonában, ennek köszönhetően a második helyen állnak jelenleg a tabellán az alapszakaszban. Mindamellett a nagy rivális Szegedet simán múlták felül a két BL mérkőzésen, bejutva ezzel a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé, melyhez ezúttal is gratulálunk!

Csapatunk a Gyöngyöstől elszenvedett bajnoki vereség után, egy újabb nehéz ellenféllel néz majd szemben, de az esélyesség terhe nélkül szeretnénk olyan játékot mutatni a pályán, amivel javítani tudunk majd az ősszel elért eredményünkön ellenük.

Gyertek szurkolni minél többen, szóljon fiatal csapatunknak is hangosan a hajrá, Veszprém!

Jegyvásárlás az Aréna jegypénztárában mérkőzés előtt két órával, valamint a Jegymester.hu felületén:
https://jegymester.hu/production/110466/telekom-veszprem-fejer-b-a-l-veszprem/11000826

K&H Liga 20. forduló,  Telekom Veszprém – Fejér-B.Á.L. Veszprém

2023. 04. 01. 18:00

Veszprém, Veszprém Aréna

Játékvezetők: Kovács Tibor, Mándli Balázs

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel a Facebookon!

Megosztom!